Všechny komentáře k článku:Klávesnice jako chameleon

Ma to drobnou vadu...

...a to tu, ze toto je pouze prozatimni navrh a to na co koukate pouze vyrenderovane obrazky :)
Jinak cenu bych videl tak vysokou, ze mi z toho bude spatne jako ze zavrate ;)

Možnosti
10 reakcí
poslední 8. 8. 2006 10:43

Ze stránek výrobce....It's in the initial stage of production.We hope it will be released in 2006.It will cost less than a good mobile phone.It will be real.

no hlvaně mi tam jako vadí ty obráky k Q3...to fak bléé

http://www.alias.com/eng/etc/fakeorfoto/quiz.htmlUdělej si tenhle pěknej testík. Já sem ho udělal bez chyby a podle mne je to reálná fotka a ne 3D model. I když je to focený profi ve studiu a dolazovaný na PC.

@Dr._Macák: Moc hezkej testík......měl jsem správně 8 z 10. Taky se přidávám k názoru, že je to reálná fotka...určitě mají "zkušební" kousek.

@Dr._Macák: Byl by to super tesik, kdyby to bylo o trochu narocnejsi... 14 ze 14 a to bez dlouhyho badani... na kazdy ty fotce je alespon jeden detail ktery ti rekne jestli je to CG nebo REAL....

no a taky,kdyz si treba nekdo bude chtit neco napsat,napr. v tom quakovi do console a nezna presnou polohu pismenek...urcite se to da nejak vyresit ale nebude to jen tak:) na zmenu obrazku urcite bude potreba nejaky programek,tak kvuli tomu jej spoustet,aby clovek nasel kde co je...

@rix: Toho bych se nebal - jen co se tohle posle mezi lidi, vyhreznou ze vsech firem hromady updatu a hry si pak samy osefuji, co kde ma byt videt.

@rix: No podle me kdyz zapnes consoli tak se ty obrazky na tlacitkach automaticky zmeni na normalni klavesku, to by snad nemel byt problem aby to nejakej ten jejich programek-driver na klavesnici udelal =)

@luqas.: Jen skoda ze kdyz jsem mnel tehle napad pred 12ti lety jsem si ho nedal patentovat. Ze dnes i jiz takova stupidita patentovat jde je proste nehorazne.

Jako priklanimse k tomu ze ta cena bude nehorazna.....ale napad je to bajecnej a ta fotecka tech klaves bych rekl ze je opravdova je to videt na tech displayich a na rohach ty klavesnice.....je to fakt good napad ja mit na to prachy tak dotoho du....a stim ze hry si s tim nebudou umet poradit tak toho bych se nepal urcite k omu bude softik kterej to bude mit vse v sobe stejne jako Windows XP maj v sobe vetsinu ovladacu

Nenašli jste, co hledáte?

To je gól! To je gól!