Diskuze k článku:Klávesnice jako chameleon

Fakt

je to krutej nářez

Cena

nekde jsem nasel ze by mela stat kolem 150 USD,takze u nas o neco vic protoze zijeme v CR :) Jinak ten design je skvelej...akorat ja bych ji urcite znicil...jeste udelali jednotlacitkovou mys ve tvaru sipky (kurzoru)...ale to je vazne hnus :)

Ma to drobnou vadu...

...a to tu, ze toto je pouze prozatimni navrh a to na co koukate pouze vyrenderovane obrazky :)
Jinak cenu bych videl tak vysokou, ze mi z toho bude spatne jako ze zavrate ;)

A cena?

Fajn ze vsici slimtate, me se to taky libi, ale az reknou cenu.......

Sranda

Moc hezky napad. Jen si ale predstavte tu srandu, az nekdo hackne ovladac, a prepise veskery klavesy nejakejma nesmyslama. Nebo hodi hlasku "press Y" a necha Y behat nahodne po klavesnici :-)

Pro hráče?

Vypadá fakt výborně ale myslím, že třeba pro hráče jsou ikonky na klávesách zbytečný ... kdo se při hraní dívá na klávesnici ?? :-)
Uvítal bych pro začátek jen rozšíření klasické klávecnice (základní tlačítka) o sadu tlačítek s OLED který by se dali programovat. Rozhodně by cena byla přijatelnější.

Re:super

Jo maš pravdu klidne by mohly udelat klavesnici jako jeden velky dotykovi displej(asi by to nebylo moc na hrani her :()

Jeee, to je super :-)

Možná v oblasti PC klávesnic je to novinka, ale jinak se to celkem už běžně používá. Něco podobného, resp. stejné provedení tlačítek máme v práci na nové digitální obrazové režii od Sony, ale to není žádná hračka, cena se pohybuje v řádech desítek mil. Kč :-)

Hmm

hmm, ten carovy kod nahore na klavesnici je fakt uchvatny:-(

Bude to raketa jak blázen.

Je to super věc. Myslím, že, pokud to soudruzi dotáhnou do reálu, bude to pecka a protože to bude jedinej obdobnej výrobek na trhu, pod pět litrů to určitě v prvních letech nepadne. Bude tam high-end přirážka...

Nebude to moc drahy

Nemyslim si, ze to bude nejak extra drahy - vzdyt na kazdy klavese je centimetr na centimetr, tj. asi tak 10x10 bodu. a to je malinko. tipoval bych tak 2k-3k max.

Hezký

pěknej nápad :) tohle by se mi docelai líbiloa má to i docela hezkej design no uvidíme až vyjde finální produkt a taky podle tohokolik bude stát že...

Ovládání

Je to super. Akorát teda osobně bych byl radši za dotykový ovládací displej á la Star Trek. Myslím si, že ze začátku to bude šíleně drahá "hračka".

Zajem

kdy bude v prodeji a kolik bude ZHRUBA stat??dekuji

SUPER

Už abych jí měl doma.....fakt SUPER nápad!!!!

Na CZC?

myslite ze ji tu nekdy budete mit? :)

Hmm

taky bych si to dal líbit, ale uvažte, že klasická klávesnice má 102 kláves, tahle trochu víc. Tak řekněme 115 malých OLED displayů. Nevim sice, jak je to s jejich cenou, ale věřím, že by se cena klávesnice vyšplhala VELMI vysoko.

Nenašli jste, co hledáte?

To je gól! To je gól!