Všechny komentáře k článku:LCD monitory Samsung mají záruku nulových vadných pixelů

Kontrola výrobku hozena na zákazníky

Firmu Samsung mám rád a cením si i drobného pokroku, ale tímto krokem vlastně přiznávají, že jejich výrobek není bezvadný. V reklamních letáčcích by měli rovnou varovat, že jejich displej může obsahovat chyby.
Nejvíce bych ocenil, kdyby výrobce svůj výrobek nejdříve zkontroloval a nenechával to na zákaznících. Dokonce asi počítají s tím, že ne každý se s panelem bude chtít táhnout zpátky na prodejnu a čekat jaké chyby bude mít ten další.

Možnosti
5 reakcí
poslední 7. 11. 2010 17:57

A zaplatis za tuhle kontrolu napr. o 1000 vic za LCD nebo budes nadavat, ze ten ***** Samsung ma drahe monitory?

@zivan: A k čemu jsou ti ušetřené peníze, když budeš mít panel s vadnými pixely (subpixely)? Takhle si má podle nich zákazník odnést panel domů a provést za ně výstupní kontrolu a na to má tři dny. Oceňuji, že se moje oblíbená firma odhodlala zase o krůček vylepšit postoj k zákazníkovi, ale potlesk ode mne budou čekat marně. Heh, jak by asi v Samsungu koukali na firmu kde pracuji, kdyby jim nabídla obdobné dodací podmínky, jako má ona k zákazníkům. Hádám, že by jejich manager omdlel.

možná se zeptam trochu pitomně: Je vůbec možný poznat pár vadných pixelů? Nebo se jedná řádově o desítky a stovky pixelů? Nějak mi to neni jasný - zvlášť když mám doma LCD od Samsungu

@Burg86: Jde poznat i jeden

@dennydoom: http://www.google.cz/search?q=lcd+test

Nenašli jste, co hledáte?

Nakup a soutěž o hvězdné stavebnice LEGO® Nakup a soutěž o hvězdné stavebnice LEGO®