Všechny komentáře k článku:LCD monitory Samsung mají záruku nulových vadných pixelů

Samsung

Kupoval jsem v rozmezi 1/2 roku 3 LCD Samsung a ani jeden nemel vadnej pixel a vsichni majitele, kterym jsem LCD porizoval jsou maximalne spokojeni. Osobne mam v tento moment znacku Samsung jako jednu z top vyrobcu displeju v pomeru vykon/cena. A garance vadneho pixelu je jen ukazka sebe jistoty a cesta k uspesnemu prodeji.

Možnosti
6 reakcí
poslední 25. 6. 2009 19:03

Souhlas, celkem máme doma 2 LCD a 3 jsem kupoval pro známé (vše Samsung). Žádný vadný pixel, dobré parametry za super cenu. Když LCD, tak v dohledné době bych bral opět asi jedině od Samsungu.

@Trtkal: Kupoval jsem Samasung pro zname, prosil jsem CZC o kontrolu vadnych pixelu a prisel original nerozbaleny(nekontrolovany) a sviti tam modry pixel, budte radi, ze Vas to taky nepotkalo. Nez to vracet a cekat na jiny, tak se s tim smirili, ale na to asi prodejci hraji, holt kvalitnejsi panely s jinou technologii, kde vadne body nesviti, lidi zatim diky cene nekupuji a casto se spokoji s tim co jim prijde.

@marbro: Měl jsem úplně stejný příběh, až na to, že jsem monitor vrátil a odstoupil od smlouvy. Nemohl bych pořád sledovat tu červenou tečku.

@MuflonCZ: Mě se to stát tak bych aspoň tu tečku překreslil lihovkou.

@MissingNO.: No to byste si pomohl - a až by se v tom místě zrovna zobrazovala jiná barva tak vemete hadřík s lihem a znova lihovku jiný barvy?

@MuflonCZ: Dobry den a obeslo se toto vraceni bez poplatku? Dekuji

Nenašli jste, co hledáte?

Nakup a soutěž o hvězdné stavebnice LEGO® Nakup a soutěž o hvězdné stavebnice LEGO®