Všechny komentáře k článku:LCD monitory Samsung mají záruku nulových vadných pixelů

Do 3 dnů od data prodeje ???

Dobry den,prosím CZC o upřesněni teto záruky Zero pixel defect ohledne podmínky reklamovat produkt do 3 dnů od data prodeje.- zakoupení produktu musí byt osobně na prodejně nebo se záruka vztahuje i na nakup přes internet nebo telefonicky?

- pokud je produkt zasílán přepravní službou počítá se i doba přepravy? Napsáno je do 3 dnu od data prodeje ale co když zakoupím (objednám) produkt v pondělí ale doručen nebo převzetí proběhne až ve středu nebo čtvrtek?- Jak je to pokud si produkt objednám - převezmu v patek? Doba 3 dnu je myšleno jako dni pracovní nebo kalendářní a sobota i neděle se počítají taky? Co doba při odesílaní spět nebo se bere datum odeslaní? V případe že monitor převezmu v patek a v pondělí odešlu bude uplatnění záruky v pořádku?

Předem děkuji za rychlou odpověď.

Možnosti
3 reakce
poslední 15. 9. 2013 22:18

Dobrý den,z vlastní zkušenosti vím, že pokud monitor zakoupíte v pátek a vrátíte ho v pondělí, tak už je pozdě. Jedná se tedy o 3 kalendářní dny včetně soboty a neděle (do tří dnů se musíte vtěsnat i s přepravou).
Až od zasvěcenějších lidí ze zákulisí přišla informace, že by mělo stačit do tří dnů předem informovat prodejce a v nějkratší době doručit. Ale nemám to vyzkoušeno, nejspíš je to o sympatiích a dobré náladě prodávajícího.

@doc.braun: K čemu dobrá nálada prodávajícího? Pokud něco koupím přes internet, mohu zboží ze zákona vrátit do 14 dnů bez udání důvodu, tak proč vyšilovat jestli jsou tři dny tak nebo mak?

@Synator: Blbost, výrobek musí být bez poškození

Nenašli jste, co hledáte?

Nečekaně velký výprodej Uklízíme sklady