Všechny komentáře k článku:Microsoft Intellimouse Explorer 3.0 opět v prodeji!

Jupíííííí

Heeeeeeej!!!! No to jsem rad ja si rikal ze uz ji v zivote nesezenu...diky bohu...ja snad zulibam ty tipky v Microsoftu...takze hnedka prodavam G5 a kupuju tuhle nejkrasnejsi a nejlepsi mysku pod sluncem...to budou CS turnaje uz se na ni moc tesim....dejte sem pak nejakou ceduli az ji budete mit na sklade chci hned prvni kousek =))) Diky za tuhle potesujici zpravu, udelali jste mi velkou radost.

@HooLIgaNeK: jestli sis za 2000 koupil G5 misto toho aby sis nejakym zpusobem obstaral za par supu ie3 tak zapremejslej, nemluve o tom ze kvalitou provedeni nebo senzoru iecka na G5 nemaj to se mj odrazi logicky i v cene a nevim co je na ty mysi tak super parkrat sem ji drzel, lacinej plasťák..bratr ji prodal a koupil MX500 kdysi

@almaster: Presne, menit G5 za microsoft je barbarstvi, mel jsem asi pred rokem InteliExplorer asi tedy typ 4 a prodal za tyden, nemela na moji 6 let starou prukopnickou prvni optiku Logitech BJ69 (tehdy hrisne drahou), a ani zvyknout se nedalo, neni sice tak nekvalitni jako geniusky, ale slovo KVALITA vas tedy zrovna nenapadne kdyz sahnete na mys Microsoft za 1k, jedine vysvetleni je to ze si ten typek proste moc zvyknul za dlouhou dobu a ted je tezky migrovat na jinou.
A i pomer kvalita/cena neni optimalni na to ze neni nic extra je dost draha, radsi bych sahnul po levnejsi Logitech, ale kdo vi, precejen renovovana verze...

@Mad Dog: IE4 je propadak, to sem ani neplette, na IE3 nema ani nahodou. Ja osobne mam IE3 asi 5 let, jen chvili jsem ji mel odstavenou (tyden), dokud jsem si ji neprelakoval, nevycistil, nevymenil teflony. Ted je jako nova, optika funguje bajecne a v kombinaci stone metaliza - cerna je na ni radost pohledet. Jsem moc rad, ze se IE3 vraci na prodejni pulty, protoze to je opravdu legenda. Zadna jina mys si nevyslouzila tolik ucty.

@smudlos: Moje 7 let stara Logitech si vyslouzila urcite vic ;)

@Mad Dog: nj - já ***** vlastním Logitech G5, ale jsem platonicky zamilovanej do ExactGame 9000bůůůůůůůůůůů

@Mad Dog: Tak nejdrive 6 let a pak 7 let starou logitech ? nejak vam ta leta ulitavaji :D

@Mad Dog: jo a BTW MIE 4 je ten nejvetsi shit so mohl microsoft vyrobit a ver mi ze s MIE 3 nema nic spolecnyho...takze jsi udelal jen chybu ze jsi ji kdy koupil....mir s tebou I Y<3U

@Mad Dog: chlapče. ty toho asi o MSIE3 moc nevíš co? měl jsi jí někdy v ruce? hrál jsi s ní někdy? měl jsi jí nekdy připojenou? možná že se krapet vaklají boční talčítka. možná že nemá prohlubeň pro palec pro lepší přizvedání ale kam se hrabe nějakej zach.canej logitech s nastavením stlačítek? to co má v ovladačích k mx518 je ubohost.
MS IE3 je legenda a kdo jí neměl to nepochopí. způsobuje totiž závislost!

@karf: Presne tak, tito radoby dlouhodobi uzivatele nedavno vznikle G5 vubec netusi co se v IE3 schovava za potencial. Mam prvni vydani teto mysky koupenou za necelych 3000Kc v roce 2000(mozna 2001) a neni si na co stezovat. Nejhorsi edici byla IE4, ktera nepadla do ruky a jeji poruchovost byla strasna (odchazely tlacitka). IE4 je proste a jasne smejd. Mel jsem moznost vyzkouset si mnoho mysi a napr. Logitech MX518 me svym dokonale nedokonalym a nepohodlym tvarem uplne odradila. Lepsi byl na to Razer, ale stale se to podle ME (to je dulezite) nevyrovnal pohodli IE3...takze jsem rad ze je tu nova verze, stejneho tvaru a pritom dokonalejsim snimanim.

@almaster: G5 uz mam nejakej ten patek a rikam ze Logitech vyrabi dost kvalitni mysky,jako byla MX518 fakt libovka mys a co jako hrac muzu rict tak to byla jedna z nej LOG. jakou zatim vyrobili a to ze je G5 prvni dratovej laser neznamena ze bude hned nejlepsi...laser neni zatim jeste ozkouseny a proto ma vetsina svetovych hracu MX518 nebo prave MIE 3.0 a to jsou obe optiky...uz davno jsem na ni mel zalusk a ted to chci dokoncit a delam to take kvuli ergonomii mysi...logitech maji perfektni tvary ale na moji ruku proste nesedne...nezvykl jsem si na ni ani po dvou letech...a co jsem mel moznost drzet MIE 3 tak nemam vyhrady...a kazdej dobrej paran ti to jen potvrdi ze nema ve svy tride konkurenci...snad jen prave MX518...a neboj premejslet umim a moc dobre....G5 jsem fakt za 2000 nekupoval...staci dobre hrat a vyhrajes ji zadara ;)

@HooLIGAneK: :) Co hraješ?

@HooLIgaNeK: jj , už je to tady , taky ji hned koupim , chci mit ten druhej kousek nej myš na světě

@BOt 3: Tyyjo, asi nosis hyperruzovy brejle :)

@HooLIgaNeK: taky se na ni moc tesim !!! konecne Microsowtaci udelali neco normalniho

@HooLIgaNeK: mno do prace mi koupily ms ie 4 a drzela se mi fakt gut,lip nez mx300:) na tlacitka si stezovat nemuzu,jen na kolecko klik+pohyby do stran coz sem stejnak moc nepouzival. pak sem si ale musel dom koupit G7,kdyz sem si u kamose vyzkousel G5. mel sem v ruce taky razora(tu kejdu za cca litr) coz byla hruza,mx1000 co se dzri celkem zvlastne a ne moc pohodlne. ie3 sem esce u nikoho nevidel,kze sem ani nemel moznost zkusit,ale ms dela celkem gut mysky a klavesnice,ale za Gcko bych nemenil a urco na Gx nema:)

Link do obchodu :-)

když už jsme na tom internetu, neváhejte využít kouzla zvaného hyperlink :-)

Jen tak mimochodem

První optická myš byla myš Microsoftu a mám tu čest jí mít doma takže žádný logitech pánové. Je tomu jži asi 7 let pak teprve přišel logitech a nemám proti ní nejmenší výhrady. Neříkám že ale není ted logitech výborný jen to že první byl Microsoft. Ahoj

@Psychopat22: Prvni opticka mys nebyla ani od MS, ani od Logitechu, ale od SUNu. Byla k ni specielni kovova podlozka s rastrem mrizky. Neco jako jemnejsi milimetrovej papir a senzor s nicim jinym nepracoval. Takze jste oba LAMY :-).

To: Mad Dog

Ne všem vyhovují myši od logitechu. Třeba mě tahle myš (ač je to laciný plasťák) dokonale padne do ruky a odstavil jsem ji až v době kdy mi na ní začalo nepřekonatelně blbnout rolovací kolečko. Koupil jsem si razera a můžu ti říct že ten na tuhle 6let starou microsoftku ani náhodou nemá.
Jedinou výtku na ní si zaslouží teflony ale ještějenm nepotkal myš na které by mi teflony vyhovovaly takže to zase až tolik neřeším. Jinak je pro velikost me ruky dobře ergonomicky tvarovaná takže můžu bez jakéhokoli problému používat obě boční talčítka (což třeba u razera nejde ten je m blbě posunité stejně tak i myši od logitechu)

@Zweiblumen: Na moji Logitech neblbne kolecko ani po 7 letech.
Razer nema na kde co :))
Po 6 letech mi odpadl jeden teflon, proto jsem se rozhodl pro upgrade na MS - omyl.
To ze se dobre pouzivaj bocni tlacitka vim (co do polohy/dosahu), ale jsou desna - velky mezery kolem nich, vyklaj se, nekdy i vrzou a mackaj se jak houba, mam radsi presnejsi ovladani z logitechu MX510

@Zweiblumen: Z vlastni zkusenosti muzu potvrdit, ze takhle mys je smejd. Kolecko mi taky zaclo blbnout po nekolika mesicich. Reklamace vymenou za jiny kus - to same. V diskusi tu ctu o levem tlacitku, ktere zacina delat dvojklik. To uz mi tahle nestihla, protoze jsem ji vyhodil, ale zacal mi to delat Wireless Intellimouse Explorer 2.0, ktery mam ted. Ocividne se jedna o standardni vlastnost soucasnych mysi Microsoft. Takze ta co mam je posledni, priste do jine znacky, a doporucuju to vsem, co si chteji usetrit nervy.

Dmnce

Ti co pisou ze senzor ma lepsi G5.... schvalne bych dal do G5 senor z IE a vsadim se ze kdybys to nevedel tak do kone zivota te mysky rikas ze nad senzor z G5 neni.... nepoznal bys ani tuk!!

@Peeskle: jasne ze bych nepoznal rozdil...ale kdyz se na to clovek soustredi rozdil pozna- po MX500 sem si koupil MX510 a rozdil nepoznal, z 510 sem presel na G5-a ten rozdil znat byl. nevim jestli optikou nebo lepsimy teflony, ale rozdil tam je...to je jedno...kazdopadne kdyz ma nekdo G5 a poridi si "nejlepsi mys ie3" tak je to divny-v cem je ie3 nejlepsi? kvalita provedeni slaba (bocni tlacitka se doslova vyklaj), kdyz uz porovnani senzoru tak o tom nema cenu mluvit, a jestli padne do ruky je individualni u kazdyho-podle toho nejde hodnotit (nepocitam mysi za par set kc, ktery vylozene do ruky nepadnou :) )..takze otazka je tedy, co je na ie3 nejlepsi?

@almaster: To jestli je IE3 lepsi nerikam :) nevim no G5 sem v ruce nemel, ale vzhledem k rozdilu par let bude asi lepsi G5 ze jo :) Jinak nevim ale IE3 byla provedena spickove, tlacitka se nevyklaji ( aspon na moji cca 5 let stare ne ), stisk je presny, zadne vyklikani jak tomu je u IE4 a optika i po letech slozi na vybornou.
Podle me IE3 vstopila do podvedomi hracu, pac to byla jedna z prvnich mysi pro progamery tehdejsi doby a byla vskutku masove rozsirena. Hlavne oproti MX500 se dala sehnat za 1/2 cenu :) Proste klasika na kterou se nezapomina, no a kdyz sem hledal pred par mesici jejiho nastupce v mych rukou, tak jsem nemohl najit zadnou mys co by mi tak jako ona padla. nakonec jsem si ji zrestauroval (pac nova se sehant nedala) a je jako nova :) a jeste hezci :D

Haha - pravá míra

Peeskle: DMNC - no cementZweiblumen: tobě by nejvíc vyhovovala EG ExactGame 9000 (nejlepší myš na trhu)Psychopat: a první laserovou myš oznámil Logitech - taky nemachruju

@ROTVIK: Já nemachroval já jen reagoval na toho kdo tvrdil že první byl logitech což nebyl toď vše.

@Psychopa22: A neni v celku jedno , kdo prisel driv s optikou ?
Tesim se na tu novou microsoftackou mysku - Habu , ta by mohla byt dobra ... ted mam MX510 a nedam na ni dopustit . Asi bude zalezet na zvyku

@ROTVIK: ROTVIK = J.A.R.Y.N. :-)

@M.P.: no nevím, kdo si tady nadává do eMPíků :_D

No fuj

tuhle plastovou napodobeninu bych nenazyval ani mysi, ale kdyz se to nekomu libi at si ji koupi.na tom tvaru nevidim nic uchvatnyho ale na soupani ikonek po plose by mohla stacit.opet MS prisel s necim "revolucnim" :DD

@Ac1D: pokud jsi ji nikdy nemel v ruce tak chapu tvuj nazor... ale ver ze kdo ji ma rozhodne nelituje... mam uz vice jak 3 roky Intellimouse Explorer 3.0A a nemenil bych... padne mi do ruky mnohem lip nez nejaka Logitech G5 nebo MX518... chce to jen vyzkouset jak co komu sedi v ruce a ne soudit podle designu.

@INDIAN007: kdyz se bavime o tvaru mysi tak "par" kousku sem uz v ruce mel (vcetne ty jak mas ty) a me takovy nevyhovuje (stejne jako Razery apod.),pro me je nej myska G5 co se tyce tvaru a pohybu. jen ta cena by mohla byt nizsi :/ kdo ma malou rucku mohla by se mu libit A4tech-X7,senzor ma 2k laser (jako pouziva logitech nebo razer) a za 600kc dost dobrej kup jen pochybuju ze vydrzi par let hrani jako tyhle provereny klasiky :D.ja mam uz X let MX500,nevim kolik to uz je ale kupoval sem ji jak hned vysla a uz to nejaky cas je :)

@Ac1D: Ac1D : fu nerozumis asi tuplem nicemu co??? tak to je mi te lito tak si uzivej se svoji shit optikou od geniuse ta ti urcite postaci...a nekomentuj mys o ktery vis kulovy .!.^^.!. dekuji ti pekne.

Dmnc?

přečetl jsem si všechny příspěvky a musím se opravdu usmívat těm lidem co pomlouvajé IE3 podle mě je králem progamingu a microsoft udělal dobrou blbost, že ji přestal vyrábět. Ovšem teď to napravuje a atto IE 3 bude mít lepší HW lepší snímání a lepší teflony četl sem to někde na zahraničních stránkách. Podle mě tahle myš se bude zase hezky prodávat. Mě prošli rukami x Pro myšiček a když sem byl na nějakých lepších turnajích kde byli nejlepší hráči čr v CSku tak měli ti hráči ie 3. Proč asi? ;) . Já osoboně koupil razer, mx510 a oni jedna mě tak neudržela abych ji nevyměnil. teď mi odešel razer takže jasná volba. Už jen aby se dala koupit. Ta černá ji fakt sekne ;-)

Je hodnota DPI důležitá?

Dovolim si vstupit do tejto diskusie...kedze som vlastnikom IE4, IE3 a mal som moznost vyskusat aj G5 a ine Logitech mysky, mozem povedat ze absolutne nezalezi na DPI(samozrejme od hodnoty 800dpi) ale na tvare mysky a pouzitych nozickach...niekomu je lepsia G5 niekomu IE3...IE3 je "legenda" z hladiska predanych kusov a oblubenosti...G5 je super myska vdaka 2000dpi..imho ja sa na IE3 v ciernej farbe tesim :)

@Ľubomír Štávorský - CZC: no nic, málo lidí si uvědomuje co to ve skutečnosti dpi znamená, jak se liší optické a laserové snímaní atd. - zkusím to osvětlit v další recenzi myšky na PCT800 není 2000, ale věřím že bych svou G5 vyměnil za myš, která mi lépe sedne s méně dpi (ale pod 1600 bych nešel)

@Ľubomír Štávorský - CZC: Máte v článku dost závažných pravopisných hrubek. Chtělo by to korektora :)

Držak

IE3 Rulezzz. Měl sem tuhle myšku asi 5 let a byla opravdu nejlepší co sem kdy měl, kdyby se levý tlačítko nezničilo (začalo dělat dvojklik) tak ji mám dodneška. Bohužel momentalně hraju na Copperhead a vřeje ji doporučuju všem...

@TTwister: "Bohužel momentalně hraju na Copperhead a vřeje ji doporučuju"
hmmmmmmmmmmmmmmmmmmm...

Hmm

hmm no ja nevim, je jasne ze IE3 uz neco znamena :)Kvalita je celkem fajn, pokud nechytnene nejaky slabsi kus jako ja kdysi :( Ale stejne, kdyz mi odesla, tak nejak mi to ani nevadilo. oc mi nesedla do ruky, to je proste na kazdym, ale kdyz se jui prodalo tolik tak je asi dobra za tu cenu :)

:) heh :)

Jedine Logitech supr vzhled perfektni provedeni, pomer cena/kvalita kvalitni material a slusny vyber pro hrace- ruzne propracovani a pouziti.. proste log vy co hrac potrebuje a na co tu mys potrebuje. Ms dela porad ten samej suchej styl u vsech mysi.. prijde mi to jak kdyby udelali tu samou mys v jinak obarvenym obalu :) nehlede na to ze ms ma delat soft a ne se vrhat do mysi klavesnic atd.. to at necha odbrnikum :) kdyby radsi mysleli na to ze jejich win neumi pracovat s Dual Core 3800+ tak jak ma a delaj miliony hotfixu :) mno nic kazdej ma svuj nazor a ja proste mam ten ze log sou zamereni na mysi atd.. a ms na vsechno a kazej to a nehodou udelaj mys kterou si koupi nekdo,kdo rekne jee ta je dobra,naka rychla a celkem pekna pritom na ni hraje strategii :)) a hned je to vybuch stoleti.. a kazdje ji kvuli tomu musi mit :)

IE 4

vlastním myš microsoft IE 4 ktera je tu souzena jako neuspěch.. nemyslím že by byla špatna ve snímání v optice ! ani ve vzhledu ! má naklápěci kolečko (docela na ***** je fakt pěkna.. a rychlost a přesnost ji posouvaji i nad hodne dražší myši. s rychlosti snímání 9000snímků /s je slušný. ale jeji klikaci ustroji odejde asi po roce pak ste rádi že dokážete kliknout na ikonu . ne 2 klikem ale 10 ti úderem ! jinak.. fakt slušná myška . kdyz ste vzručný a dokážete si sám vyoperovat klikaci ustroji a instalovat nove je myš velice dobra.

RAZOR RULEZ

Mám desingovou Pro v.1.6 a luxus.je mi koneckonců co je to za značku ale netoleruju absolutně žádný úcuky jinam než chci já a musí mi držet přesně v ruce.a moje razorka?všechno zplňuje a ještě k tomu pěkně vypadá.Měl jsem mrkvosofta a přestalo mi po třech měsích fachat palba tlačítko takže problém.

Nenašli jste, co hledáte?

Nakup a soutěž o hvězdné stavebnice LEGO® Nakup a soutěž o hvězdné stavebnice LEGO®