Diskuze k článku:Microsoft Intellimouse Explorer 3.0 opět v prodeji!

RAZOR RULEZ

Mám desingovou Pro v.1.6 a luxus.je mi koneckonců co je to za značku ale netoleruju absolutně žádný úcuky jinam než chci já a musí mi držet přesně v ruce.a moje razorka?všechno zplňuje a ještě k tomu pěkně vypadá.Měl jsem mrkvosofta a přestalo mi po třech měsích fachat palba tlačítko takže problém.

IE 4

vlastním myš microsoft IE 4 ktera je tu souzena jako neuspěch.. nemyslím že by byla špatna ve snímání v optice ! ani ve vzhledu ! má naklápěci kolečko (docela na ***** je fakt pěkna.. a rychlost a přesnost ji posouvaji i nad hodne dražší myši. s rychlosti snímání 9000snímků /s je slušný. ale jeji klikaci ustroji odejde asi po roce pak ste rádi že dokážete kliknout na ikonu . ne 2 klikem ale 10 ti úderem ! jinak.. fakt slušná myška . kdyz ste vzručný a dokážete si sám vyoperovat klikaci ustroji a instalovat nove je myš velice dobra.

Je hodnota DPI důležitá?

Dovolim si vstupit do tejto diskusie...kedze som vlastnikom IE4, IE3 a mal som moznost vyskusat aj G5 a ine Logitech mysky, mozem povedat ze absolutne nezalezi na DPI(samozrejme od hodnoty 800dpi) ale na tvare mysky a pouzitych nozickach...niekomu je lepsia G5 niekomu IE3...IE3 je "legenda" z hladiska predanych kusov a oblubenosti...G5 je super myska vdaka 2000dpi..imho ja sa na IE3 v ciernej farbe tesim :)

:) heh :)

Jedine Logitech supr vzhled perfektni provedeni, pomer cena/kvalita kvalitni material a slusny vyber pro hrace- ruzne propracovani a pouziti.. proste log vy co hrac potrebuje a na co tu mys potrebuje. Ms dela porad ten samej suchej styl u vsech mysi.. prijde mi to jak kdyby udelali tu samou mys v jinak obarvenym obalu :) nehlede na to ze ms ma delat soft a ne se vrhat do mysi klavesnic atd.. to at necha odbrnikum :) kdyby radsi mysleli na to ze jejich win neumi pracovat s Dual Core 3800+ tak jak ma a delaj miliony hotfixu :) mno nic kazdej ma svuj nazor a ja proste mam ten ze log sou zamereni na mysi atd.. a ms na vsechno a kazej to a nehodou udelaj mys kterou si koupi nekdo,kdo rekne jee ta je dobra,naka rychla a celkem pekna pritom na ni hraje strategii :)) a hned je to vybuch stoleti.. a kazdje ji kvuli tomu musi mit :)

Hmm

hmm no ja nevim, je jasne ze IE3 uz neco znamena :)Kvalita je celkem fajn, pokud nechytnene nejaky slabsi kus jako ja kdysi :( Ale stejne, kdyz mi odesla, tak nejak mi to ani nevadilo. oc mi nesedla do ruky, to je proste na kazdym, ale kdyz se jui prodalo tolik tak je asi dobra za tu cenu :)

Držak

IE3 Rulezzz. Měl sem tuhle myšku asi 5 let a byla opravdu nejlepší co sem kdy měl, kdyby se levý tlačítko nezničilo (začalo dělat dvojklik) tak ji mám dodneška. Bohužel momentalně hraju na Copperhead a vřeje ji doporučuju všem...

To: Mad Dog

Ne všem vyhovují myši od logitechu. Třeba mě tahle myš (ač je to laciný plasťák) dokonale padne do ruky a odstavil jsem ji až v době kdy mi na ní začalo nepřekonatelně blbnout rolovací kolečko. Koupil jsem si razera a můžu ti říct že ten na tuhle 6let starou microsoftku ani náhodou nemá.
Jedinou výtku na ní si zaslouží teflony ale ještějenm nepotkal myš na které by mi teflony vyhovovaly takže to zase až tolik neřeším. Jinak je pro velikost me ruky dobře ergonomicky tvarovaná takže můžu bez jakéhokoli problému používat obě boční talčítka (což třeba u razera nejde ten je m blbě posunité stejně tak i myši od logitechu)

Jupíííííí

Heeeeeeej!!!! No to jsem rad ja si rikal ze uz ji v zivote nesezenu...diky bohu...ja snad zulibam ty tipky v Microsoftu...takze hnedka prodavam G5 a kupuju tuhle nejkrasnejsi a nejlepsi mysku pod sluncem...to budou CS turnaje uz se na ni moc tesim....dejte sem pak nejakou ceduli az ji budete mit na sklade chci hned prvni kousek =))) Diky za tuhle potesujici zpravu, udelali jste mi velkou radost.

Dmnc?

přečetl jsem si všechny příspěvky a musím se opravdu usmívat těm lidem co pomlouvajé IE3 podle mě je králem progamingu a microsoft udělal dobrou blbost, že ji přestal vyrábět. Ovšem teď to napravuje a atto IE 3 bude mít lepší HW lepší snímání a lepší teflony četl sem to někde na zahraničních stránkách. Podle mě tahle myš se bude zase hezky prodávat. Mě prošli rukami x Pro myšiček a když sem byl na nějakých lepších turnajích kde byli nejlepší hráči čr v CSku tak měli ti hráči ie 3. Proč asi? ;) . Já osoboně koupil razer, mx510 a oni jedna mě tak neudržela abych ji nevyměnil. teď mi odešel razer takže jasná volba. Už jen aby se dala koupit. Ta černá ji fakt sekne ;-)

No fuj

tuhle plastovou napodobeninu bych nenazyval ani mysi, ale kdyz se to nekomu libi at si ji koupi.na tom tvaru nevidim nic uchvatnyho ale na soupani ikonek po plose by mohla stacit.opet MS prisel s necim "revolucnim" :DD

Dmnce

Ti co pisou ze senzor ma lepsi G5.... schvalne bych dal do G5 senor z IE a vsadim se ze kdybys to nevedel tak do kone zivota te mysky rikas ze nad senzor z G5 neni.... nepoznal bys ani tuk!!

Haha - pravá míra

Peeskle: DMNC - no cementZweiblumen: tobě by nejvíc vyhovovala EG ExactGame 9000 (nejlepší myš na trhu)Psychopat: a první laserovou myš oznámil Logitech - taky nemachruju

Jen tak mimochodem

První optická myš byla myš Microsoftu a mám tu čest jí mít doma takže žádný logitech pánové. Je tomu jži asi 7 let pak teprve přišel logitech a nemám proti ní nejmenší výhrady. Neříkám že ale není ted logitech výborný jen to že první byl Microsoft. Ahoj

Link do obchodu :-)

když už jsme na tom internetu, neváhejte využít kouzla zvaného hyperlink :-)

Nenašli jste, co hledáte?

Nakup a soutěž o hvězdné stavebnice LEGO® Nakup a soutěž o hvězdné stavebnice LEGO®