Všechny komentáře k článku:Nová navigace od Garminu vydrží na baterii až 16 hodin

16 HODIN VÝDRŽ

To opravdu není žádná výhra, v podstatě to znamená jeden den, pokud bych jel někam na víkend do hor, tak v sobotu večer jsem bez navigace.Ledaže bych měl kapsu narvanou náhradníma tužkovkama.
Navíc tady v diskuzích správně zaznělo, že udávaná doba je s vypnutým displejem, takže 16 hodin to určitě nebude.
Výborné recenze a srovnání jsou na:
http://www.recenze-testy.cz/cat/gps-navigace

Možnosti
3 reakce
poslední 7. 1. 2009 17:59

V sobotu večer bys byl bez navigece leda, kdy sis na ní těch 16 hodin pouštěl nějaké velmi tvrdé porno. Myslím, že normálnímu pěšákovi musí stačit mrknout kde vlastně je jen jednou za pár hodin a na pár minut. Zbytek doby je často vhodnější koukat po krajině než na displej.

@vikií: pokud by sis na tom chtel pustit nejaký to Pčko tak bys koukal asitak hodinu....těch 16h je počítaných právě při normálním používání kdy se na tou občas koukneš a sem tam něco luštíš. navíc jak tu již bylo poznamenáno tak je to výdrž bez podsvícení a nutno říci že tento display se defakto bez podsvícení nedá používat. vycházím z vlastní zkušenosti s tímto modelem a reálná výdrž je 12-13h

@vikií: Bez tracklogu ale gps občas nemá smysl, čili běží pořád. A to je ta maximální hodnota 16hod. S čilým používáním displeje je to ihned třeba 12hod, jak už jsem tu viděl psát.

Nenašli jste, co hledáte?

To je gól! To je gól!