Diskuze k článku:Nový touchbook Acer ICONIA - jeden displej nestačí

No

podle mě je druhej displej na nic, stejně si tam zapnete klávesnici, navíc kdo to má pak od těch rukou čistit že.

Chci!

Ale ne od Aceru.

To dohnalek pavel

je to jak rikas, prakticka cast chybi, je to proste radoby hitech vecicka pro pubertaky, kteri zacinaji setrit, protoze to je vedle nejnovejsiho modelu telefonu presne to, co do skoly potrebuji,,, nebo bych to spis videl na "mami, kup mi"

Mastnoty

Když vidím některé lidi jak u notebooku obědvají a pak těma mastnýma rukama šmátrají po klávesnici, tak si nedokážu představit, jak by asi vypadala tahle dotyková...

Ergonomie psaní.

Nedokážu si představit ergonomii psaní na virtuální klávesnici. Radši ani nechci.

Podobný koncept Toshiby v CHIPu 02/2011

V poslednim CHIPu je v testu "SURFOVÁNÍ na gauči" mezi tablety iPad, Galaxy Tab, TouchPad B10, WeTab 3G, taky Toshiba Libretto W100. Je nejdražší, má jako jediný dva displeje a celkově je podobná tomuto Aceru. Má ale jednu vadu, skončila na posledním místě.Cituji CHIP: "Tento experiment na celé čáře ztroskotal. Obsluhovat Windows 7 pomocí dvou sedmipalcových displejů Toshiby je totiž téměř nemožné." atd.Nejsem si jistý, že 14" displeje na tomto Aceru Win 7 pomůžou. Zkušenosti nemám, ale příjde mi to víc "TRENDY" než praktické. Chtělo by to nějaké testy.

Výdrž

Předpokládaná doba výdrže (hodiny) "až": 3
Hm, tahat dva displeje na baterku v notebooku - to abych s sebou nosil zásuvku - jinak se mi to ale líbí... Jak vzhledově, tak výbavou - dokonce i cenu bych čekal větší :)

Nenašli jste, co hledáte?

Nakup a soutěž o hvězdné stavebnice LEGO® Nakup a soutěž o hvězdné stavebnice LEGO®