Všechny komentáře k článku:Oznámení o změně servisu u notebooků ASUS

Hmm

to neni moc prijemne, vzhledem k tomu jde se nachazi asus Czech s.r.o....az v Ostrave...
to nemohou postavit centralu i u Prahy?:)

Možnosti
5 reakcí
poslední 20. 11. 2006 17:39

tak to buď pošleš zásilkovkou .... jako já do ACERu v Brně a cálovali i poštovný nebo to dáš CZC jako prodejci, ale ti zas na to budou mít 30 dnů.

@CZ147069: Tebe (jako zakaznika) vubec nezajima, kde prodejce dane zbozi reklamuje, kdy ho posle na reklamaci a jak dlouho ta reklamace trva u dodavatele. Prodejce ma vuci tobe na reklamaci (ze zakona) 30 dni.Pokud do 30ti dni nedostanes opravene zbozi, mas narok na odstoupeni od smlouvy. Nekteri prodejci spolehaji na vedomost zakazniku a tahaji je za nos.Pokud tedy CZC nestihne u dodavatele notebook vyreklamovat do 30ti dni od podani tve reklamace, mas podle zakona narok na vraceni penez, pripadne "fungl" nove zbozi.

To by byla blbost, kdyby se to mělo posílat až do Prahy, když to může být hned vedle.

no vysvetleni je uplne jednoduche, k cemu by staveli nejakou centralu v praze kdyz v ostrave maji tovarnu ktera zrejme chrli jeden notebook za druhym

@psindel: Mohu Vás ujistit, že v OV se NB nevyrábějí. A tuhle "továrnu" postavili v tomto regionu jen proto, že je zde vysoká nezaměstnanost = minimální platy pro své zaměstnance (nemluvě o pracovních podmínkách).

Nenašli jste, co hledáte?

Nakup a soutěž o hvězdné stavebnice LEGO® Nakup a soutěž o hvězdné stavebnice LEGO®