Všechny komentáře k článku:Platforma AMD Brazos: notebooky s extrémní výdrží přichází

I když budu objektivní, E-350 je prostě lepší než Atom + Ion

až začnou aplikace typu Adobe, Office atd využívat praralelní architektury integrovaného GPU, poleze výkon v takových aplikacích značně nahoru. doposud blo možno využít paralelismus jen na NTB s dedikovanou grafikou a to ještě nVdiia á architekturu odlišnou, ale teď je paralelní výpočetní centrum součástí každého tohoto procesoru, takže nezbývá jen doufat, že takové aplikace budou..
ohledně výkonu vs. Atom s Ionem - APU má výkon lepší, spotřebu nižší, cenu nižší.. jen hloupý dá přednost Atomu..
co se her týká, na čemkoliv co se jmenovalo GMA se většina her nedá ani spustit, natož solidně hrát.. Ion to sice už dovede, ale se spotřebou celého APU a přesto není lepší, než APU.. jak je vidno, ani GT320, alias GT120 není nijak moc vpředu.. stejně tak HD5470 je s výkonem na úrovni tohoto APU..
je pravda, že boom netbooků už tu byl, ale máme spoustu lidí, kterým ten (ne)výkon nevyhovuje a chtějí upgrade, ale stále chtějí malé ultramobilí zařízení.. já bych E-350 bral hnedle, do školy na poznámky parádička, malý to je do 12" a na baterku to pojede přes 6 hodin, tedy celý školní den, o víkendu na chalupě s kamarády zase zahrajeme Warcraft III, který je na současém Atomu a GMA945 totální peklo.. já jsem z APU nadšený a očekávám jeho růst výkonu spolu s pralelními aplikacemi..

Možnosti
5 reakcí
poslední 31. 1. 2011 16:55

jen blbci dají mínus a neřeknou za co :P co z toho, co jsem řekl, není pravda?

@TOBiAS02: naklikavani minusu je tu takovej sport :). Kdo neklika minusy neni proste na CZC "IN" :)

@stratos.: tak třeba já často klikám na mínus za ztrátu časum která mi vznikla čtením příspěvku. Jinými slovy "ne, tento příspěvek není přínosný a pochybuji, že vůbec kdy někomu přínosný bude". Nechávat v takovém případě ještě komentář je zbytečné. Diskutující by se občas měli zamyslet pro koho to vůbec píšou a jestli to vůbec někoho bude (může) zajímat. Najít pak relevantní informaci v záplavě nesmyslů, domněnek a lží je dost obtížné.Chybí mi tu funkce ignore (a smozřejmě edit). Taky by se mohl omezit počet hodnocení na den... atd atd... a stejně, koho ty plusy a mínusy zajímají? Pokud jsem tu kdy hledal a našel nějakou zajívaou informaci, tak to nebylo od žádného klikače a naháněče bodů, ale od někoho komu byl nějaký bonusprogram ukradený.

@apsprojekt: Doufejme, že se Platforma AMD Brazos co nejdříve objeví na trhu alespoň pro možnost většího = širšího výběru v mobilních zařízeních, k bonus programu a mínusech bych chtěl dodat že nebudu dávat plus těm uživatelům za vyřizování své obchodní korespondence = inzerce apod.

@rozmital: mě přijde, že mobilních zařízení, myšleno notebooky, je tu až dost... desítky NTB za stejnou cenu se stejným hardwarem a vším, jen jinou nálepku.. připadá mi to velmi nepřehledné, zbytečné a nelogické.. je jich tu tolik, že je to až kontraproduktivní..

Nenašli jste, co hledáte?

Nakup a soutěž o hvězdné stavebnice LEGO® Nakup a soutěž o hvězdné stavebnice LEGO®