Diskuze k článku:Přijďte se podívat na žhavou novinku ASUS do Czech Computer

Připravenost software

Je škoda, že tady Microsoft trochu zaspal a Windows nemají podporu dotykového ovládání. Každý výrobce tak musí vyvíjet vlastní software, ve ktrerém se musí uživatel naučit různé pohyby (přetahování myší, zkratky,...), které potom budou jiné u dalšího výrobce tohoto zařízení. Být to rovnou součást systému, tak se stačí naučit jeden způsob a ten uplatnit u různých zařízení.

Umívat si ruce :-)

Hlavně si umít ruce ( po tom co dojíme klobásu s hořčicí ) aby potom obrazovka nebyla celá mastná. Bez ochrané fólie to asi nepůjde. Za chvilku by to bylo asi celé ochytané.

Dobrá úspora místa.

Dělat bych na tom nechtěl ale jinak vcelku dobrý nápad. Holt zábava pro důchodce. :)

OPERAČNÍ SYSTÉM

Chtěl bych se zeptat kde se dá sehnat tenhle operační systém ? Nejlépe v češtině ;-) Je to Xandros Linux CZ ? A kde ho najdu ?

...

Ale tak úplně bohatě stačí a třeba pro Dj´s to bude určo dobrý

Neprakticke

jo kdyby to bylo polovicni, s vahou okolo 300-400 gramu, s baterii a gps, postavene klidne na WINCE, tak to bude prima vec (cteni knih a brouzdani v leze, navigace na cesty, malovani pro deti)

Dobrá věc pro Windows7

Myslím, že s ohlášeným příchodem windows 7, který je optimalizovaný pro dotykové displaye, je tato "novinka" vynikajícím zařízením a do budoucna v ní vidím velké pracovní využití:)

Klon

Tak jsem omrknul video na serveru Živě a podle prního pohledu mi připadá jako takový levný klon Applu.. vše v bílém, jednoduchá klávesnice, myš skoro jako od applu. Škoda jen že je počítač vybaven jen Atomem a neprovádájí i nějaké silnější jednotky, přeci jen když to člověk chce i na filmy ve vysoké kvalitě, tenhle procák už nestačí.

Otázka

Dostaneme to na prohlídnutí i do Příbrami? My si ceme taky hráááát. :)

Dotykový displej

No moc by sem to nevystavoval, dneska jsem si to v prodejně vyskoušel a displej je nepřesný asi o pul cm :-). pul cm mi přídě jako docela velká odchylka hlavně když klikáte v přehrávači na určitou pološku...Ale až na tohle vyborná věc :-)

Jestli neni levnejsi

koupit si EEE netbook a touch si udelat samhttp://uk.youtube.com/watch?v=3wVhW6a9i7Y&feature=related

Pro bojácné

Myslím že je to výborná věc pro ty kteří se pc bojí, hlavně tedy starší populaci. Psát přirozeným písmem bez ťukání do klávesnice kde když se umáčknout tak třeba se dostávají do naprosto neznáma.

Ale v e-shopu neni

Vpada pekne, ale nejak sem ho tady v e-shopu nenasel. Je tu vubec?

Nenašli jste, co hledáte?

Nakup a soutěž o hvězdné stavebnice LEGO® Nakup a soutěž o hvězdné stavebnice LEGO®