Všechny komentáře k článku:Vědci vyrobili memristor – nastane revoluce?

Zatím 10x pomalejší než DRAM

HP se vyjádřilo (podle Wikipedie), že ten jejich prototyp je zatím asi 10x pomalejší než DRAM, takže to s těma rychlostma nebude asi zas tak slavný.

Možnosti
5 reakcí
poslední 3. 5. 2008 13:19

No,ale když je něco novinka,tak se vše teprve vylazuje...... první auto nebylo taky formule,ne? Jen ať vymýšlí, myslím,že je spousta technologií o kterých nemáme ani páru, tak toho vybalej určitě víc.... Ať firmy omezí výrobu nových CPU a věnují se výrobě pevných disků, protože k čemu rychlé čtyřjádro v domácím PC, když to swapuje na disku RAM ne RAM....... Malá pauza ve vývoji CPU do stolních PC se pozdržet může,to nikoho nezabije.

@BlackZoneCZ: myslím že toto je opravdu krok správným směre, vzpoměňte si kolikrát potřebujete jen rychle něco najít a zase odejít, a nejvíc vás brzdí bootování xpéček a spouštění programů po spuštění. hlavně at to vědci příliš dlouho nebrzdí s prodejem.

@d.fillip: Tady nejde jen o XPéčka,nabootovat na notebooku vistu je doslova horor...... a většina notebooků už oficiálně XP nepodporují (asi nějaká tajná domluva výrobců a MS)

@BlackZoneCZ: Myslim, ze s tim vyvojem mas urcite pravdu. Vzdyt kolik existuje vyzkumu na THz procesory nebo notebooky s obrovskou kapacitou baterie. A i o tech se maximalne objevi zprava, ze tam a tam se na tom pracuje, takze toho urcite nevim hodne.

prvni DRAM meli taky stovky MHz? tak radsi mlc kdyz o tom nic nevis

Nenašli jste, co hledáte?

Nakup a soutěž o hvězdné stavebnice LEGO® Nakup a soutěž o hvězdné stavebnice LEGO®