Všechny komentáře k článku:Vědci vyrobili memristor – nastane revoluce?

Parada

Ty jo to by byla nekompromisni parada . predstavte si zmacknou cudlik a byt hned na plose :D . vas neste to dlouhy botovani ?
Jenze kolik by to stalo ze ?

Možnosti
7 reakcí
poslední 4. 5. 2008 10:18

Me teda z toho vseho to bootovani pali nejmene. Ale celkovy narust vykonu pocitacu me vzrusuje daleko vice.

Zmacknes cudlik a budes nasratej ze monitoru trva tak dlouho nabehnout =D

Určitě to zezačátku bude stát hrozně moc a normální lidi si to nebudou moci hned tak dovolit. Bylo by to super nemuset bootovat, už se na to těším.

Tak počítač nech hybernovat a taky to budeš mít v ramce, kdyý ti tak vadí to bootování :-)

@Anonymní uživatel: Režim spánku není nejpomalejší, šetří ještě více než úsporný režim, protože stolní PC se dá vytáhnout se zásuvky a notebook nemá spotřebu. Já jsem to rodičům udělal tak, že při zmáčknutí vypínače za běhu Windows (XP) se počítač dá do režimu spánku a po zapnutí je během 10 vteřin na ploše, což je dost dobré. U pomalých notebooků (kolem 40-45Mb/s) je to jen plus, protože jen načítání OS vybije 5% baterie..... jenže u notebooků si nevyberete,že? :o(((

Ne mě dlouhé bootovani neštve, počítač nevypínám ani doma, ani v práci, takže chvíle bootování si užiju jen po restartu jednou za pár měsíců, a na to mi tenhle vynalez asi nepomůže =)
Za starých časů když jsem kompik ještě vypínal bylo mým zvykem přijít domů ze školy, zapnout kompa v pokoji, a pak jsem si šel sundat batoh, bundu, boty, a než než jsem ke kompu přišel už to bylo nastartovaný :-))))

Zní to jako zajímavý vynález a znamenal by konec současné technologie SSD disků.

Nenašli jste, co hledáte?

To je gól! To je gól!