Diskuze k článku:Dočkají se DirectX 10 i uživatelé Windows XP?

Supermarket

dx 10 je jen pro nadšence. žádný z počítačů co se prodává v supráčích kolem 20 tis. nemá podporu dx10 to znamena že jsou tam grafické geforce 7300gt max 7900gt , ale 8800 jsem nikde neviděl. já sám si klidně počkám ještě rok na to abych koupil jinou graf kartu s podporou dx10 a přeinstaluji system. to je také jeden z důvodů. nechce se mi do win vista chvili jsem s nim delal a už mě štval neustalími dotazy jestli se chci pripojit na internet a publikovat fotky. jestli si opravdu preji nainstalovat ovladače, pote dalsí hlaska tyto ovladače nebyli testovany společnosti microsoft opravdu je chcete spustit, po 3 minutach zálohovaní jsem jse konecně nainstaloval. no hruza nejprvde krížkem rušíte zbytecné tabulky a potom čekáte. jinak dx10 hry stejne zatim nejsou krome par tech. dem. Microsoft vydírá podporou pouze dx10 ve vistách to je byznis.
jediné co proti tomu udělám je že si počkám až všechnz tito novinky budou levnejsí a pak si je stejně koupím. Trochu mě zaráží dlouhá doba vydání nových karet ATI. už se na ně těším a na jejich výkon. jinak Ati asi dobre tecou penize protože 8800 je na trhu už pěknou dobu . to same si myslím o ps3 v evrope. Než sem přišel na trh tak už je skoro zastaralý.

Odpov

Ano. Právě to jsem měl namysli - nejedna se o mě protože ty hlašky si dokážu vypnout, ale jedná se o normálního uživatele pro kterého jsou ty hlašky naprosto zbytecne, a v zabraneni toho aby neudelal neco co by poskodilo system. Delam pocitace už dlouho, ale vetsinou si lidi pokazi system tim že neco smažou i když mužou byt upozorněni na to že system potom nebude fungovat tak klikaji na ano , ano jak blazni. pokud děláš počitače nějakou dobu tak to sam víš. Za druhé nepsal jsem ze jsou na nic. Akorat to že mě štvaly ty hlašky a že na (novém počítači) na který bych win vista radeji neinstaloval byli dost pomale, to už museli vidět i ty prodavači že by to mělo jit svižneji. Jednalo se o Celeron 3,2 ghz 1 gb ram 160 gb sata disk. Napiš pls jakou mas konfiguraci , abych mohl porovnat.

Hehe!!

...pouhy zlomek uzivatelu Vista. A jeste dlouuuuho to tak bude, dokud nebudou Vista na urovni dnesnich oServicePackovanych XP. Pratele, pouzival jsem Vista dva tydny. No a hadejte, proc ted pisu z XP?? :-)

DX10 na XP

Tak jsme se dockali. Ne od Microsoftu ... ale od Alky. Microsof chce aby lidi kupovali Vistu a 7.
http://www.dudo.webnode.cz/news/stahnete-si-directx-10-pro-windows-xp/

Windows xp,visty,windows 7.

cau ja mam v pocitaci system xp a zatim bych nemenil system xp za visty nebo windows 7 ja osobne si pockam tak 5-6 let a za tu dobu si snad sezenu silnejsi pocitac a potom snad ty visty nebo windows 7 na vyskouseni.je si sice pravda ze xp je uz nudnej a stale stejnej system ale mame aspon jistotu ze jentak nespadnou. visty sou zbitecne velky a narocnejsi na hardvare v pocitaci spomalujou chod pocitace a samotnyho systemu je tam dost blbosti co by se z klidem dalo odstranit,a ja nemam grafickou kartu co vyzaduje directx 10 a z harddiskem je to stejny vcetne pameti ram. vistam se podle me neda verit ZLATY XP ale nebudu radit lidem jakej system si maj dat nebo nainstalovat do pocitace to je kazdyho vec kazdopadne si uzijte herni zazitky pri hrani her a ostanim vecem v pocitacich cau cau

DirectX 10 a XP

Pochybuju že by fakt ten Microsoft vydal DX10 na XP. Přece by se nepřipravili o zisky které mají z Visty. Stejnak každej kdo potřebuje DX10 tak už má Visty i když třeba nelegální. Programy fungujících pouze na Vistách bude víc a víc a s hláškou v XP: "only vista support" se budeme setkávát čím dál častěji - tomu říkám bysnys anebo pomsta Billa Gatese, zajistit si zpětnou nekompatibilitu programů se starým opreračním systémem a tím si zajistit prachy i do budoucna :))

DX10

Me je jedno jestli to na xp pude ja si ted budu porizovat new comp si Vistama a 8800 protoze nemam prachy aabych si kazdej rok kupoval novej tak si to koupim dopredu!!! jo a btw shape nechtel bys mi dat kontakt abych moch machrovat ze znam cloveka co delal mafii :D

Fake obrazek

Ten obrazek je samozrejme fake. Viz cerveny ramecek tady dole: http://www.istartedsomething.com/20060817/directx10-fabulous/

AMD-ATI

A proc se k tomuto rozumnemu kroku Nvidii nepripoji i ATI? Ji se to bude s vyjitim R600 tykat taky takze by nemela byt zalezla nekde v koute a delat ze se ji to netyka!

NVidia

Tak se za nás uživatele postavil taky jeden gigant.Hned jsou šance vyšší.Ideálním řešením by byl SP3 pro XP s podporou DX10.Nicméně nevím nevím jestli u nVidie najdou nějakou páku která by šla na MS použít.

Nenašli jste, co hledáte?

Nakup a soutěž o hvězdné stavebnice LEGO® Nakup a soutěž o hvězdné stavebnice LEGO®