Diskuze k článku:Jak to vypadá s novými Radeony 48x0?

Nvidia je *****

nvidia smrdi, ati viteziwww.disconnected.cz

Hmm...

k cemu si budu kupovat grafiku za 15 litru od Nvidie, kdyz za tu cenu si muzu koupit 2x 3870 X2...popr, 2x 48XX a poslat Nvidii nekam...

Hej

esi to bude podle toho co se tu pise tak to bunde narez...a Nvidia muze nekam

Nechci malovat čerta na zeď

ale podle avizované ceny to na žádné superdělo nevypadá.
Pokud by měli válcovat konkurenci tak k jak naznačují, tak by cena byla dvojnásobná.
Ale třeba se pletu a chtějí konkurenci zničit zároveň výkonem i cenou.
Běžnější ovšem je, že cena odpovídá výkonu, takže podle ceny a při započítání pokroku, to odhaduji na mainstream. Takže výkon čekám někde mezi GF 9800GTX a GF 9800GX2, nebo třeba 3870 X2.
Pak udělají X2 variantu a budou mít špičku.

Jen aby to byla pravda...

Ty informace vypadaji skvele. Je fakt, ze gf 9800 se nepovedly, ale tyhle novy od ati vypadaji az moc dobre na to, aby to byla pravda ze?

STRATOS

PORADTE A DEJTE SEM ODKAZ .. TEDY ZDA EXISTUJE .. SROVNANI PRIPRAVOVANEJCH VERZI ..... GT 9900 ... VS ....RV 770.... UVAZUJI PAK O KOUPI ..AZ SE BUDOU PRODAVAT ... JEN KTEROU ???? DIK

Není pravda...

Omlouvám se CZC, že si rejpnu, ale RV770XT GDDR3 i GDDR5 bude mít 256bit sběrnici. U GDDR5 je 512bit sběrnice naprosto zbytečná, karta by měla přibližně 250GB propustnost, což nemůže využít.

Revoluce?

Tak jestli tato zpráva je pravdivá .. A jestli by i jednočipová RV770XT měla porážet dvoučipovou GX2ku, dokonce aj s poloviční cenou .. Tak myslim že má Nvidie řádnej problém. Že by ty grafy kde HD4870 porážela GX2ku nebyly fake? Kdo ví .. Každopádně sem sám nesmírně zvědavej jestli se tato zpráva potvrdí, ceny by šly dolu, přičemž výkon razantně nahoru :)

Počkat?

Myslíte si, že se vyplatí ten měsíc počkat na novou řadu ATI, nebo koupit aktuální.

Uz aby

Uvidime uvidime... jestli to projde tak myslim, ze do toho pujdu. Ta cena vypada lakave, ikdyz souhlasim ze to pujde trochu vis nez je odhad... Uz aby tu byly:)

Re:Revoluce?

Skvělá cena.Doufejme,že se parametry z článku potvrdí.Bylo ale i super,kdyby ATI použila konečně nějaký tichý větrák.Pak by to bylo úplně skvělé.

Sběrnice /cena / výkon /chladič

1) No docela mě překvapila ta 512biová sběrnice u verze XT teda pokavaď to bude pravda doposud se říkal že bude 256bit s DDR5 a propustnost nějakejch 120GB/s pokavaď se nemýlím.
2) Další věc je ta cena pochybuju že tady to vyjde na těch 229USD a 200USD tady to bude okolo 5000 ani nestačíte říct RV770.Ovšem bude zajímavě sledovat kolísání cen u starších modelů HD385/70.
3) výkon pokavaď to je pravda tak to bude fantastické nato jakou to má mít spotřebu ,popravdě si řekněme jestli to jsou skutečná fakta tak nvidie bude muset dost zlevňovat a nebo opětovně napadne AMD/ATI nějakym podvodem :-(4)Docela by mě zajímalo jaký bude stockový chladič ..hlučnost..sloty dizain atd :-)

STRATOS

Proč se stratos menuje stratos ?? Protože stratos je v Sacrifice Stratos - moudrý bůh vzduchu a nebes !!

Proč spamujete??

Musím si položit otázku. Proč pořád spamujete na téma Stratose. Ne že bych byl na jeho straně, to samozřejmě ne, spíš mě udivuje, proč v každé ATi aktualitě se objeví komenty na téma, >> proč Stratos ještě nic nenapsal << . Vždyť je to zbytečný spam. A ke sbírání bodů vám to taky moc nepomůže, když dostáváte samé minusy. Tak se nad sebou zamyslete, Tohle by měla být diskuze o aktualitě a ne o FanATIcích!!!

Re: :-)

Není ale snad bude. Mafia II, Gta4.. Hry vycházejí neustále, tak se určitě něco objeví :-)

První náznak výkonu dle VR-Zone.com je ....

Výborný.Pravdepodobně zde máme nového krále mainstreamu u 4870X2 i highendu...
Tedy RV770PRO (HD4850) má být 1.25X rychlejší než GeForce 8800,výkon RV770XT(HD4870)na 1.25X výkonu GeForce 9800 GTX
http://www.vr-zone.com/articles/RV770_Preliminary_Performance_Revealed/5782.html?TB_iframe=true&height=650&width=850Ceny se odhadují na: HD4850 +- 4,500Kč a HD4780 +- 5,500Kč

Nenašli jste, co hledáte?

To je gól! To je gól!